Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος απένειμε για 8η φορά τα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ». Βραβεύθηκαν 14 επιχειρήσεις οι οποίες, σε μία δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία, κατάφεραν να αναπτυχθούν και να διακριθούν ιδιαίτερα. Μετά από 2 χρόνια που δεν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λόγω της πανδημίας, τα βραβεία απονεμήθηκαν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο “The Met Hotel”. Ανάμεσα στις βραβευθείσες εταιρείες ήταν και η Arivia, η οποία έλαβε το Βραβείο ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η Πρόεδρος του ΣΒΕ, κα Λουκία Σαράντη, στην έναρξη της τελετής, τόνισε μεταξύ άλλων:

Ειλικρινά, όλοι στον ΣΒΕ πιστεύουμε ότι αξίζει να δώσουμε από ένα βραβείο σε κάθε μία ελληνική επιχείρηση που κατάφερε να επιβιώσει, να μείνει ζωντανή, όλα αυτά τα τόσο δύσκολα τελευταία 12-13 χρόνια.

Εκπροσωπώντας, λοιπόν, όλες αυτές τις ελληνικές επιχειρήσεις, σήμερα βραβεύονται ορισμένες οι οποίες διακρίθηκαν ιδιαίτερα, σε τομείς που εμείς στον ΣΒΕ θεωρούμε πως είναι οι πλέον κρίσιμοι για τον χώρο μας: Εξωστρέφεια. Περιβάλλον. Καινοτομία. Έρευνα και ανάπτυξη. Εταιρική κοινωνική ευθύνη. Απασχόληση. Και βέβαια, επενδύσεις.

Νιώθω ότι εκτός από το βραβείο τους οφείλουμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους, για τη σκληρή δουλειά τους, γιατί με όσα επιτυγχάνουν βγάζουν ασπροπρόσωπο το ελληνικό επιχειρείν, την ελληνική βιομηχανία. Προάγουν τον χώρο μας και δείχνουν σε όλους μας το δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι.

Τα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ», 2022 απονεμήθηκαν στις εταιρείες:

 1 Βραβείο ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ
Έπαινο ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ·      EURIMAC ΑΕ

·      MILKPLAN ΑΕ

2 Βραβείο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΝΤΙΑΞΟΝ ΑΒΕΕ
Έπαινο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝBIOSOLIDS ΑΕ
3 Βραβείο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕΒΕ
4 Βραβείο ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ / B&T COMPOSITES
5 Βραβείο ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗPALAPLAST ΑΕ
Έπαινο ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΑΕ
6 Βραβείο ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗARIVIA ΑΒΕΕ
Έπαινο ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗGLM ΕΛΛΑΣ ΑΕ
7 Βραβείο ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ·      ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ (ΒΙΚΟΣ ΑΕ)

·      ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – H ΠΙΝΔΟΣ

8 Ειδικό Βραβείο για τις εξαιρετικές επιχειρηματικές επιδόσεις τηςPEOPLECERT