Ηλικιωμένος άνδρας, που είχε εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα από την Κάτω Βιάννο Ηρακλείου, εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (19/06), σε ένα μικρό ρέμα.

Με τραγικό τρόπο έκλεισε τελικά η υπόθεση της εξαφάνισης του 87χρονου Αλέκου Παπαδάκη από την Κάτω Βιάννο Ηρακλείου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12/06).

Σύμφωνα με το «cretalive», ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (19/06), σε ένα μικρό ρέμα, κοντά στην Κάτω Βιάννο, από κάτοικο της περιοχής.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του ηλικιωμένου άνδρα είχαν ενημερώσει και τη Γραμμή Ζωής για την εξαφάνιση του 87χρονου, καθώς οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα. Τον ηλικιωμένο από την Κάτω Βιάννο είχαν δει κάτοικοι της Άνω Βιάννου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12/06) στην περιοχή τους όπου είχε μεταβεί για να κάνει ψώνια για το σπίτι.

Ο Αλέκος Παπαδάκης δεν επέστρεψε, ωστόσο, το βράδυ της 12ης Ιουνίου στο σπίτι του.

Πηγή: dikaiologitika.gr