Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά χειροσφαίρισης στην κατηγορία Παγκορασίδες Β’ με την επωνυμία «1o Nevrokopi Cup» που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κάτω Νευροκοπίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΑΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 2005 και τον Δήμο Κ. Νευροκοπίου υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ. και την έγκριση της ΟΧΕ.

Ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν και βοήθησαν τη διοργάνωση του 1ου Nevrokopi Cup. Επίσης ευχαριστούμε τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο πρώτο εγχείρημά μας καθώς και τους γονείς των παιδιών που ταξίδεψαν για να βρεθούν στην πόλη του Νευροκοπίου. Αξίζει να ευχαριστήσουμε το Δήμο Κ. Νευροκοπίου που βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία οι επισκέπτες να γνωρίσουν τον πανέμορφο τόπο μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που βρεθήκατε στο Κλειστό Γυμναστήριο. Η παρουσία σας κάθε φορά μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε για ένα Σύλλογο πιο δυνατό και να διαφημίζουμε ακόμα πιο πολύ το εντυπωσιακό αυτό άθλημα που λέγεται handball και προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

 

Με τιμή

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ 2005

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟY