Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Προσοτσάνης, τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, Αντιπύραρχο κ. Στούπα Δανιήλ.
Στην συνάντηση παρόντες ήταν επίσης και ο Υπασπιστής του Διοικητή της Π.Υ. Δράμας κ. Λουλούδης , όπως και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταυρίδης , Χατζηγεωργίου , Συμεωνίδης , οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι κ.κ. Σμολοκτός, Κότιος ,Συρτας, Γρηγοριάδης και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ κ. Κιλατζίδης

Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης, αφού  συνεχάρη τον Διοικητή της Π.Υ. Δράμας, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα και τόνισε το άριστο έργο που προσφέρει η Π.Υ. Δράμας στους κατοίκους του Δήμου αλλά και όλης της Π.Ε. Δράμας.
Από την πλευρά του, ο Διοικητής της Π.Υ. Δράμας εξήρε τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Προσοτσάνης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δεσμεύτηκε στη συνέχιση των άριστων σχέσεων.

Η συζήτηση αφορούσε σε θέματα Πολιτικής  Προστασίας  αλλά  και την γενικότερη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου Προσοτσάνης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ υπήρξε δέσμευση συνέχισης , αναβάθμισης και αδιάλειπτης συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Πηγή: prosotsani.gr