Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» με τα μάτια ανοιχτά στα μηνύματα και τις προκλήσεις της εποχής διοργανώνει μια ολοκαίνουρια δράση με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Πρόκειται για ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18.00 με 20.00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς, ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα:https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Η πρώτη «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 18.:00 με θέμα: « Διαχείριση άγχους σε καταστάσεις κρίσεων» με ομιλήτρια την κα Σαββίνα Μαυρίδου, ψυχολόγο του ΑΠΘ.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στις κυριακάτικες απογευματινές συναντήσεις του Τοίχου, για να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα και να επικοινωνήσουμε τις κοινές μας ανησυχίες και τους κοινούς μας προβληματισμούς. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο διαδικτυακό μας ραντεβού για ομαδική Τοιχοθεραπεία!

Όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες που βιώνουμε αυτό το διάστημα στην όμορφη πόλη μας, η εθελοντική μας ομάδα έχει σε εξέλιξη δύο μεγάλες δράσεις: τη χριστουγεννιάτική μας συλλογή «Γι’ αυτά που έχεις στην καρδιά σου ΙΙ και τη δράση «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου» που αφορά τη δωρεάν παροχή ψυχολογικής υποστήριξης από εθελοντές επιστήμονες και αναλύουμε στο παρόν δελτίο. Όπως και στον προηγούμενο κατ’ οίκον εγκλεισμό έτσι και σ’ αυτόν θέλουμε για άλλη μια φορά να δηλώσουμε ηχηρά παρόντες και στο πλάι των συνανθρώπων μας σεβόμενοι τον κυριότερο στόχο του Σωματείου μας, δηλαδή την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας προς πάσα κατεύθυνση.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση,

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας