Ο Τοίχος της Καλοσύνης για 3η Τρίτη χρονιά πραγματοποιεί την πρωτότυπη δράση «Από παιδί σε παιδί» που αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες και γεμάτες ευαισθησία αλυσίδες αγάπης της εθελοντικής μας ομάδας.

Μια δράση με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας που πραγματοποιείται με στόχο να χαρίσουμε σχολικά είδη σε μαθητές, που τα χρειάζονται και θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με αγάπη και χαμόγελο.

Αν έχετε κάποια τσάντα (σε καλή κατάσταση και καθαρή), μπορείτε –αν θέλετε – να τη γεμίσετε με διάφορα σχολικά είδη (τετράδια, κασετίνες, μολύβια, χάρακες, ξύστρες κ.τ.λ.) και να βάλετε μέσα στην τσάντα ένα μήνυμα αγάπης για το παιδί που θα την παραλάβει.

Η δράση θα ξεκινήσει από 1 Ιουνίου και θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι μέχρι 31 Αυγούστου. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σ’ αυτήν την τόσο ξεχωριστή αλυσίδα αγάπης χαρίζοντας σχολικά είδη και τσάντες, μπορεί να επικοινωνήσει με την εθελοντική ομάδα του Τοίχου της Καλοσύνης για να συνεννοηθεί για την παράδοση της δωρεάς του.

Αφού ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των σχολικών ειδών, θα ακολουθήσει η ταξινόμησή τους από τους εθελοντές και κατόπιν συνεργασίας μας με τις πέντε (5) Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού (Δράμας, Νευροκοπίου, Δοξάτου, Προσοτσάντης και Δοξάτου) θα διανεμηθούν εγκαίρως πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στους μαθητές σε ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στις δύο τηλεφωνικές γραμμές του Τοίχου: 6945233637 & 698132200 ή να στείλετε μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: [email protected] ή στις επίσημες σελίδες μας στο Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμα και Instagram: toixoskalosynhs_drama

Σας επισυνάπτουμε την αφίσα που δημιουργήσαμε γι’ αυτόν τον σκοπό και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη θερμή συνεργασία σας.

Τις ημέρες αυτές που η κρίση της πανδημίας μας γεμίζει ανασφάλεια, η αγάπη, η συμπαράσταση, η εμπιστοσύνη, η προσφορά, η αλληλεγγύη και η συμμετοχή σας στις αλυσίδες αγάπης του σωματείου μας αποκτούν το μεγαλύτερο νόημα… για όλους αυτούς τους λόγους αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη.

 

Με εκτίμηση,

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας