Ο Τοίχος της Καλοσύνης αφουγκραζόμενος τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τις πυρκαγιές έρχεται να δώσει μία νέα διάσταση στη δράση «Από παιδί σε παιδί» επεκτείνοντας την τρέχουσα αλυσίδα αγάπης που με τόση ζεστασιά στηρίζετε ήδη από την έναρξή της στις αρχές του καλοκαιριού για 3η χρονιά.

Μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου στο νέο αυτό πλαίσιο της δράσης με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας και προσαρμοσμένοι στα δεδομένα και τις ανάγκες που προέκυψαν λόγω των πυρκαγιών συγκεντρώνουμε σχολικά είδη τόσο για τους μαθητές του νομού μας, σε συνεργασίας μας με τις πέντε (5) Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού (Δράμας, Νευροκοπίου, Δοξάτου, Προσοτσάνης και Δοξάτου), το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού, όσο και για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών με στόχο να χαρίσουμε αγάπη και χαμόγελα στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς τους προς πάσα κατεύθυνση.

Αν έχετε κάποια τσάντα (σε καλή κατάσταση και καθαρή ή καινούρια), μπορείτε αν θέλετε να τη γεμίσετε με διάφορα σχολικά είδη (τετράδια, κασετίνες, μολύβια, χάρακες, ξύστρες κλπ.) και να βάλετε μέσα στην τσάντα ένα μήνυμα αγάπης για το παιδί που θα την παραλάβει.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σ’ αυτήν την τόσο ξεχωριστή αλυσίδα αγάπης χαρίζοντας σχολικά είδη και τσάντες, μπορεί να επικοινωνήσει (6945233637 & 698132200) με την εθελοντική ομάδα του Τοίχου της Καλοσύνης προκειμένου να συνεννοηθεί για την παράδοση της δωρεάς του ή να αφήσει τη δωρεά του σε ένα από τα 7 σημεία συλλογής στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στα βιβλιοπωλεία: «Public», «5», «Μανιφέστο», «Βιβλιογνώση» και «Πυξίδα» στη Δράμα, «Μια φορά κι έναν καιρό» στο Καλαμπάκι και «Μελάνι» στην Προσοτσάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στις δύο τηλεφωνικές γραμμές του Τοίχου: 6945233637 & 698132200 ή να στείλετε μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: [email protected] ή στις επίσημες σελίδες μας στο Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμα και Instagram: toixoskalosynhs_drama

Σας επισυνάπτουμε την αφίσα που δημιουργήσαμε γι’ αυτόν τον σκοπό και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη θερμή συνεργασίας σας.

Τις ημέρες αυτές που η κρίση της πανδημίας και των πυρκαγιών μας γεμίζει ανασφάλεια, η αγάπη, η συμπαράσταση, η εμπιστοσύνη, η προσφορά, η αλληλεγγύη και η συμμετοχή σας στις αλυσίδες αγάπης του σωματείου μας αποκτούν το μεγαλύτερο νόημα…. για όλους αυτούς τους λόγους αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη.

 

Με εκτίμηση,

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας