Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» καλωσορίζει το 2021 με τόνους αισιοδοξίας κι ελπίδας σε μια ξεχωριστή εορταστική διαδικτυακή συνάντηση μέσα στα πλαίσια της δράσης: «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι με την απήχηση της Τοιχοθεραπείας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/12/2020 από τον ομιλητή τον κ. Δημήτριο Φλαμούρη, Coach Θετικής Ψυχολογίας- Συγγραφέα και Μαθηματικό με θέμα: «Κάνοντας ειρήνη με τον εαυτό μας στα δύσκολα». Η συμμετοχή άγγιξε τα 200 άτομα τα οποία με αμείωτο ενδιαφέρον από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Δράμα, Σπάρτη, Ρόδος, Κοζάνη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Σέρρες) και του εξωτερικού (Γερμανία, Ελβετία, Ντουμπάι) παρακολούθησαν τη συνεδρία του καταξιωμένου ομιλητή μας ο οποίος με ιδιαίτερη παραστατικότητα και αμεσότητα μας παρείχε μαθήματα σχετικά με τους τρόπους που μπορούμε να συγχωρούμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε εσωτερική γαλήνη σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Η Τοιχοθεραπεία διήρκησε 2,5 ώρες απαντώντας σε ερωτήματα και προβληματισμούς των συμμετεχόντων μέσα σε ένα περιβάλλον συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.

Την πρώτη Κυριακή του νέου έτους και συγκεκριμένα στις 03/01/2021 και ώρα 18:00 θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με δύο πρωταγωνιστές του 2020, που το κατόρθωμά τους συγκίνησε τον εγχώριο και διεθνή τύπο και κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: τον δραμινό διεθνούς φήμης αθλητή υπεραποστάσεων, Μάριο Γιαννάκου και τη φοιτήτρια Βιολογίας, Ελευθερία Τόσιου στην εορταστική Τοιχοθεραπεία με θέμα: «Φτάνοντας στην κορυφή». Τον Οκτώβριο του 2020 ο Μάριος σήκωσε στις πλάτες του τα όνειρα της Ελευθερίας και κατέκτησαν μαζί την πιο ψηλή κορφή της Ελλάδας. Ο Μάριος Γιαννάκου και η ομάδα των έντεκα ατόμων του βοήθησαν την Ελευθερία να ατενίσει τη θέα από τα 2.918 μέτρα και να γίνει το πρώτο άτομο με κινητικά προβλήματα που είδε την Ελλάδα από το πιο ψηλό σημείο της.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στην εορταστική μας «Τοιχοθεραπεία», για να συζητήσουμε με τους «ειδικούς» της ισχυρής θέλησης για όλα εκείνα που κάνουν τα όνειρα να βγάζουν φτερά και να γίνονται αληθινά, για τη δύναμη της προσπάθειας που κατακτάει την πιο ψηλή κορφή, για τους ωραιότερους αγώνες που δίνουμε στη ζωή μας, για τη γνήσια χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης και για τη σπουδαιότητα της ισχύος εν τη ενώσει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η «Τοιχοθεραπεία» είναι η νέα δράση του Σωματείου μας. Πρόκειται για ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς, ανησυχίες. Οι συναντήσεις γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο διαδικτυακό μας ραντεβού για να υποδεχτούμε το 2021 εμπνεόμενοι από αυτούς που θέτουν στόχους και δίνουν αγώνες, για να κατακτήσουν κορυφές!

 

Με εκτίμηση,

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας