Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή 43χρονη Δραμινή, μητέρα δύο παιδιών, νικημένη από τον κορωνοϊό. Η εκλιπούσα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου στην πορεία χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η είδηση της απώλειας σκόρπισε θλίψη, συγκλονίζοντας την κοινωνία της Δράμας, καθώς η 43χρονη ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, αλλά και πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό λόγω του χαρακτήρα της. Άλλωστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξε πλήθος σχετικών αναρτήσεων και σχολίων για συλλυπητήρια, ενώ όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή.

Μια συγκλονιστική πτυχή στη θλιβερή αυτή ιστορία ήρθε στο φως μέσω ανάρτησης του αδερφού της εκλιπούσας. Όπως αναφέρει, η αδερφή του, λίγο πριν διασωληνωθεί και χάσει τελικά τη μάχη για τη ζωή, έγραφε στο κινητό της κείμενα σε μορφή word, απευθυνόμενη προς την οικογένειά της, «χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα». Ο αδερφός της 43χρονης ανάρτησε ένα από τα κείμενά της, ζητώντας να κοινοποιηθεί, «γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται!».

Συγκεκριμένα, η 43χρονη έγραψε σε ένα από τα κείμενά της: «…Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση. Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικοτητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα; Δεν κέρδισα… Το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά… άλλη ποια άλλη; δεν υπάρχει άλλη φορά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε… ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…».

Η ανάρτηση του αδελφού της Δραμινής μητέρας που έφυγε από τη ζωή με το συγκεκριμένο μήνυμα έχει εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια στο facebook.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και στους οικείους της εκλιπούσας. Να έχουν δύναμη να αντέξουν την απώλεια και να είναι γεροί να θυμούνται το αγαπημένο τους πρόσωπο… Καλό Παράδεισο…