Τη δική της θέση εξέφρασε η Φωτεινή Ψυχίδου, πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, όσον αφορά την υπόθεση παιδοφιλίας στην οποία φέρεται να εμπλέκεται πρώην μέλος των Πυξ Λαξ.

Με ένα εκτενές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί για το επίμαχο θέμα.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της:

«Οι Πυξ Λαξ …. (δεν) ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ…. θα μιλήσω εγώ για τον Γ. Γ…!!! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιολη …και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ

Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γ.Γ είναι παιδεραστής. Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια)… ότι ο Γ. ήταν μ@@δουλος!

Δεν ήξερες “τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γ.” Ο Γ. δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενές. Κοντές, ψηλές, χοντρές, λιγνές, νέες, γριές, όμορφες άσχημες… τα πάντα!!! Ο Γ. ήταν ένας 60αρης μ@@@κας που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να π@@άει…

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία… Δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς …! Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε… Τι σκεφτήκαμε…και πως γλυτώσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης. … Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά… εκείνη τη περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ .. Το θέμα είναι…. θα έπρεπε να υποψιαστούν?…. Οι Πυξ Λαξ βαριούνται!!!!… (ο ψηλός μετά τα live κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στη tv στο δωμάτιο του).

Μέχρι κι εγώ ή ίδια όποτε βρισκόμουν μαζί τους δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γ… γιατί ο Γ. έκανε πάντα το ίδιο!. Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω…” ο άντρας σου κοιμάται με ό,τι κινείται” γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του.!!Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γ.. και έκανα ανέμελη παρέλαση στους πρωινούς μπουφέδες τη παιδική κολεξιόν της αλουετ και την Ιόλη με κοτσίδια!!!!!! Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Ύστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα… Όταν το μαγαζί γίνεται στάδιο… Όταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες….. Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή…που πρέπει να αποδώσει…!!!

Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί. Ορισμένοι για πολλά χρόνια… άλλοι λιγότερα…Ο Γ. ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας… ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετια ) δεν είχε φράγκα… κι έτσι τον πήραν στη πρώτη “τελευταία συναυλία” … στην επόμενη “τελευταία συναυλία” έπαιζε άλλος….γιατί απλά ήθελαν άλλον…! Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν.. και έγιναν βασιλιάδες!!!…Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους… και το “παλάτι” κρίνεται κυρίως από τους “αυλικούς”.. Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος … λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης…. Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν… Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν. Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γ. ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γ. ήταν μ@@άκας…. Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή. Πυξ Λαξ…. ίσον γροθιά και λάκτισμα….Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπουνια και η φάση γίνεται σαλούν … είναι λογικό να τις φας!!! Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την “Μεγαλείοτητά Σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καυγά….#Μπάμπη #ψηλε #staystrong».

Πηγή: real.gr