Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Λυκείων, με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του ΓΕΛ Προσοτσάνης καθώς στον τελικό που έγινε στο κλειστό της Δράμας «Δ. Κραχτίδης» νίκησαν με μεγάλη διαφορά (39-28) το λύκειο από την Κύπρο, κατακτώντας την πρώτη θέση για πέμπτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια!

Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Θεόδωρος Αθανασιάδης συγχαίρει τα χρυσά κορίτσια και τους καθηγητές του ΓΕΛ Προσοτσάνης, που για μία ακόμη χρονιά κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Λυκείων.

Ο Δήμος Προσοτσάνης ήταν αρωγός σε όλη αυτήν την προσπάθεια, που ξεκίνησε περίπου εδώ και έναν χρόνο. Με συντονισμένες ενέργειες σε συνεργασία με την Π.Ε. Δράμας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, συνδιοργανώθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Λυκείων σε Δράμα και Προσοτσάνη, που κατά γενική ομολογία ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Προσοτσάνης έκανε το μέγιστο δυνατό για την άριστη διοργάνωση των αγώνων, προσφέροντας εξαιρετικές συνθήκες στους αθλητές και τη δυνατότητα σε όλους τους γονείς και φίλους του αθλητισμού να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου. Η κάλυψη των αγώνων πραγματοποιήθηκε με τέσσερις κάμερες και σχολιαστή.

Οι μαθητές/ριες στον ελεύθερο τους χρόνο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της περιοχής και την άψογη φιλοξενία των διοργανωτών.