Οι δράσεις του 3ου Πολυμορφικού Φεστιβάλ Undercurrent θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο του Διοικητηρίου Δράμας (Πάρκο των Γλυπτών) από τις 25 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Το UNDERCURRENT Multiverse Festival είναι ένα ετήσιο πολυμορφικό φεστιβάλ (multiverse festival), με μείγμα εμπειριών μουσικής, θεάτρου, χορού, παιδικών δράσεων, εικαστικών τεχνών, λογοτεχνίας, ποίησης.

Όπως η Δράμα και η Α.Μ.Θ. βρίσκονται στο διπλό σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης, Βορρά και Νότου, έτσι και το UNDERCURRENT Multiverse Festival αναμιγνύει τα είδη και τις επιρροές και αναδεικνύει τις ευκαιρίες για αυτοσχεδιασμό και δια-δραστικές εμπειρίες με το κοινό.

Τα ιδρυτικά Μέλη της Κοιν.Σ.Επ. «Undercurrent», οι συνεργάτες της, αλλά και οι επαφές τους από τον δημιουργικό χώρο, έχουν κατανοήσει την στροφή του κοινού σε μορφές δράσεων έξω και πάνω από την κλασική «πεπατημένη οδό» των εκδηλώσεων, εκεί όπου η δημιουργία αισθητικών εμπειριών προέχει.

Το UNDERCURRENT Multiverse Festival φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για τη Δράμα φυσικά, αλλά και για την Περιφέρεια Α.Μ.Θ., την Ελλάδα, όπως και την ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου.