Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 16.00. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 11 θέματα εκ των οποίων ξεχωρίζει το πρώτο, καθώς αφορά την Ονειρούπολη. Συγκεκριμένα, ο τίτλος του θέματος είναι «Πολιτικός απολογισμός Ονειρούπολη και προοπτική του θεσμού». Εισηγητές από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Λευτέρης Καλλινικίδης και ο νυν Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Τάσσου.

Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας υπήρχε θέμα για τον οικονομικό απολογισμό της Ονειρούπολης, όμως παρατάξεις της αντιπολίτευσης («πόλη+ζωή», «Project για τη Δράμα» και «Αυτοδιοίκηση Πολιτών») είχαν αποχωρήσει, καθώς απουσίαζε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, λόγω νόσησης με covid-19.

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος είχε ανακοινώσει πως θα αναλάβει πρωτοβουλία, έτσι ώστε να συγκληθεί το σώμα και να συζητήσει για την Ονειρούπολη.