Από τις 13:00 το μεσημέρι κατέθετε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα η αποχώρησε λίγο μετά τις 22:30.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πολύωρη παρουσια της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ. Κι ενώ στις 20:00 πηγές της πλευράς Πισπιρίγκου ενημέρωναν -ατύπως- τους δημοσιογράφους ότι η κατάθεση της είχε ολοκληρωθεί και απέμεναν μόνο τα διαδικαστικά, εν τούτοις δυο ωρες μετα (22.30) η αδελφή της προφυλακισμένης μάνας παρέμενε στο αστυνομικο Μέγαρο.

Δεκάδες ερωτήσεις δεχόταν επί σχεδόν εννέα ώρες η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα η οποία πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής λίγο πριν τις 13:00 ολοκληρώνοντας λίγο μετά τις 22:30.

Οι Αστυνομικοί της ζήτησαν μεταξύ άλλων να περιγράψει λεπτομερώς όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του θανάτου της Ίριδας.

Παράλληλα θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για την ώρα που ειδοποιήθηκε ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης αλλά και το ΕΚΑΒ. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη και για τις συχνές εντάσεις στη σχέση τους.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου θεωρείται κομβικής σημασίας από τη στιγμή που το νέο πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, «δείχνει» προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: dikaiologitika.gr