Θερμοκοιτίδα θα υπάρχει πλέον στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας για τη φιλοξενία νεογέννητων που το έχουν ανάγκη. Η προμήθεια της θερμοκοιτίδας έγινε μέσω δωρεάς.

Σε σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

«Επειδή μερικά μωράκια είναι υποχρεωμένα να περάσουν τις πρώτες ώρες ή ημέρες της ζωής τους στη θερμοκοιτίδα, είμαστε πολλοί χαρούμενοι που μπορούμε πλέον να το αντιμετωπίσουμε».

Την χαρά μας την οφείλουμε στη δωρεά που έγινε στο Νοσοκομείο μας από τον ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ –με τη δωρεά του ομίλου OTE.

Η Διοικήτρια, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας ευχαριστούμε θερμά τους παραπάνω δωρητές.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή τους, καθώς το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το Νοσοκομείο μας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωτοφανούς κρίσης στη Δημόσια Υγεία λόγω της πανδημίας που προκλήθηκε από τον νέο ιό Covid – 19.

Για το Νοσοκομείο του Νομού μας, η ευαισθησία και η αλληλεγγύη όλων των δωρητών, αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για ένα ευοίωνο μέλλον.

Με ευχές για καλή υγεία και ευημερία, συνεχίζουμε…!