ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – 22/23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

  • Λ. Λεουτσάκος: Με εμπορικά και βαθμολογικά κριτήρια η οικονομική ενίσχυση
  • Π. Ριζογιάννης: Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε
  • Γ. Μακρής: Ευχαριστώ αυτούς που με έφεραν στο… σπίτι μου
  • Τετάρτη 29/8/2018, ώρα 18.00, γήπεδο Δόξας, φιλικό με Νέστο Χρυσούπολης (είσοδος ελεύθερη)
  • Ανακοινώνεται ο στόπερ Ρουγκάλας

 

Επέστρεψε από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας η αποστολή της ΠΑΕ Δόξα, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Με 9 παίκτες παραμένοντες από τον περσινό κορμό και με νέο προπονητή τον φιλόδοξο Στάικο Βεργέτη, η Δόξα φιλοδοξεί να πετύχει την πολυπόθητη επιστροφή στη Super League. Σίγουρα μια φιλοδοξία μεγάλη, ακριβή και με βαθμό δυσκολίας τεράστιο.

Η κατάληψη της 5ης θέσης στην απελθούσα περίοδο επιδέχεται επιμέρους ανάλυση και αποκωδικοποίηση, που τα συμπεράσματά της να αξιοποιηθούν αναλόγως, έτσι ώστε με γνώση και τάξη να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Το αν «αξιοποιήθηκε» η περσινή περιπέτεια θα φανεί φέτος, αφού στην ομάδα πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις τόσο στο έμψυχο υλικό με 18 ελεύσεις και την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος γνωρίζει τα θέλω και τα πρέπει της ομάδας.

Η παρουσία του κόσμου είναι ο βατήρας για τον Σύλλογο και την εκτόξευση, αρκεί τα αγωνιστικά ερείσματα να είναι ανάλογα.

 

Χωρίς απόφαση!

 

Δεν συζητήθηκε το θέμα της σύγκρουσης των προκηρύξεων Super League και Football League στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, την Τρίτη 21 Αυγούστου, καθώς προέκυψε το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη. Με θέματα στην ημερήσια διάταξη το εν λόγω σχέδιο αναδιάρθρωσης, καθώς και την προκήρυξη της σαιζόν 2018-2019 συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου το Δ.Σ. της Football League. Έτσι, οι τελικές αποφάσεις για την έγκριση των προκηρύξεων από το Δ.Σ. της ΕΠΟ θα ληφθούν την Παρασκευή 24 Αυγούστου σε νέα συνεδρίαση κι ενώ το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο.