ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΗ ΘΥΡΑ 2 ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (SUPER LEAGUE 2) ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ – ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ»

  • Τ. Καραγιαννίδης (Πρόεδρος ΠΑΕ): Μεταβίβαση με προοπτική, διαφορετικά σε ενωτικό ψηφοδέλτιο
  • Παγκόσμια επικοινωνιακή «παρέλαση» υποψήφιων επενδυτών – Καμία ουσιαστική
  • Στις 12/9/2021 η σέντρα στη νέα Super League 2 η οποία περιλαμβάνει παραδοσιακά ντέρμπι (Δόξα, Ξάνθη, Καβάλα, Πανσερραϊκός, Βέροια, Λάρισα)
  • Χωρίς τον Γ. Μπύρο η Συνέλευση

 

Η ώρα για την ΠΑΕ Δόξα και το όποιο μέλλον της έφτασε, αφού την προσεχή Κυριακή 27/6/2021 στο γήπεδο των Μαυραετών οι 98 μέτοχοι θα κληθούν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους για εκλογή νέου Δ.Σ. στην ΠΑΕ και εδώ τα πισωγυρίσματα είναι καταστροφή. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00, στη θύρα 2 (επισήμων) του γηπέδου της Δόξας, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και μόνο με την παρουσία των μετόχων.

 

Τ. Καραγιαννίδης: Μεταβίβαση ή ενωτικό ψηφοδέλτιο

 

Βρέθηκε στο τιμόνι της ΠΑΕ Δόξα με «σημαία» την αγάπη για την ομάδα και την παρουσία του κυρίως στο οπαδικό κίνημα των Μαυραετών. Ο λόγος για τον Τάσο Καραγιαννίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις επικείμενες αποφάσεις την προσεχή Κυριακή: Σίγουρα μια μεταβίβαση με προοπτική θα είναι το πιο καλό για την ΠΑΕ. Σε όποια διαφορετική περίπτωση, η πρότασή μου είναι ένα ενωτικό Δραμινό ψηφοδέλτιο για ανάδειξη της νέας Διοίκησης στην ΠΑΕ.

 

Μανιφέστο από την «Υπεύθυνη Θέση»

 

Σε παλαιότερη ανακοίνωση, το σχήμα «Υπεύθυνη Θέση» είχε τοποθετηθεί και για τη Γενική Συνέλευση, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «…Η Γενική Συνέλευση (…όσο κι αν την καθυστερούν) πλησιάζει, εκεί θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Λέτε η σημερινή διοίκηση να μας ετοιμάζει ακόμη μία έκπληξη!!! Παρακολουθούμε

έκπληκτοι!!! Το Δόξα κάθαρση και εξυγίανση, είναι το μόνο που θα επικρατήσει από εδώ και πέρα».

 

Χωρίς τον Γ. Μπύρο οι διεργασίες

 

Ο ιδρυτής της ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα 2017 Γιάννης Μπύρος έχει πάρει τις αποφάσεις του με την παραχώρηση δωρεάν των μετοχών σε φιλάθλους. Η μη παρουσία του την Κυριακή στη Γενική Συνέλευση είναι θέση οριστική.

 

Η σέντρα στη νέα Super League 2

 

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στη Super League 2 με τη διεξαγωγή σε 2 ομίλου και με τη συμμετοχή και των Β’ ομάδων του Big 4 της Super League.

Με νόμο του κράτους πλέον, από τις 17/6/2021, η αναδιάρθρωση είναι γεγονός, καθώς και ο διαχωρισμός του επαγγελματικού με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, Η κατάργηση της φετινής Football League και οι εντάξεις στη νέα Super League 2 με κριτήρια και προϋποθέσεις είναι ο νέος οδικός χάρτης του ποδοσφαίρου.

Με Μετοχικό Κεφάλαιο 350.000 ευρώ και εγγυητική άλλες 150.000 ευρώ, οι υπό ένταξη ομάδες στη Super League 2 έως 23/7/2021 θα πρέπει να αποδεχτούν και να καταθέσουν τα αποδεικτικά συμμετοχής τους.

Απ’ ότι διαφαίνεται θα έχουμε 2 ομίλους στη νέα Super League 2 με τις απαιτήσεις για άνοδο 2+1 προς τη Super League 1 δύσκολα θα γίνουν αποδεκτές από τον συνεταιρισμό της Super League 1.