Την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε η τελετή αλλαγής διοίκησης και η παράδοση – παραλαβή καθηκόντων στην Ε’ Μοίρα Καταδρομών από τον απερχόμενο Διοικητή Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Αθανάσιο Φωτεινόγλου στον επερχόμενο Διοικητή Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Χρήστο Βουτσκόγλου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου, του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγου κ. Δημήτριου Μπίκου, των τοπικών αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών, της πολιτικής ηγεσίας του Νομού καθώς και των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών.

Κατά την τελετή ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Με τον απερχόμενο Διοικητή της Ε’ Μοίρας κ. Φωτεινόγλου, είχαμε μία άριστη συνεργασία και εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και δημιουργική θητεία στο νέο Διοικητή Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Χρήστο Βουτσκόγλου. Οι Ένοπλες Δυνάμεις καλούνται σήμερα να διαδραματίσουν έναν κρίσιμο ρόλο, προς προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας