Η χρησιμότητα του προϊόντος

 

Η χρήση των τεστ αντισωμάτων (εφόσον αυτά είναι αξιόπιστα) θεωρείται ως η καταλληλότερη προκαταρτική διαδικασία για την παρακολούθηση της πορείας της επιδημίας του COVID -19 και την εμπέδωση αυξημένου κλίματος ασφαλείας στην κοινωνία. Αναμένεται η έναρξη μαζικής και επαναληπτικής χρήσης τους σαν αντιστάθμισμα της χαλάρωσης των μέτρων Κοινωνικής Απομόνωσης και του Οικονομικού Lockdown, λόγω της πολύ χαμηλής τιμής και της πολύ μεγάλης ταχύτητας εμφάνισης του αποτελέσματος.

Βασικά πλεονεκτήματα των test αντισωμάτων είναι:

-Η ταχεία εμφάνιση του αποτελέσματος (μόλις 10-20 λεπτά),

-Η εύκολη χρήση (δεν απαιτείται ειδικά εξοπλισμένος χώρος)

-Το ιδιαίτερα χαμηλό οικονομικό κόστος ανά τεμάχιο.

Τα πλεονεκτήματα αυτά επιτρέπουν την μαζική τους χρήση και ως εκ τούτου την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους απασχολούμενους σε διάφορους εργασιακούς χώρους καθώς επίσης και στους κατοίκους των περιοχών με απασχολήσεις υψηλών συγκεντρώσεων όπως εποχιακής εργασίας ή πύλες εισόδου επισκεπτών, τουριστικές περιοχές, περιοχές εγγύς Μεταναστευτικών Δομών ή καταυλισμών Ρομά κλπ.

 

Τα test αντισωμάτων της ARATOS MEDICA

 

Τα τεστ αντισωμάτων COVID -19 IgM/IgG Colloidal Gold, της ARATOS MEDICA, όπως προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία έχουν κοινοποιηθεί στον Ε.Ο.Φ. και προσμετρούνται στις κρατικές εφεδρείες αντιμετώπισης έξαρσης επιδημίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης. Επιπλέον διαθέτουν έγκριση κυκλοφορίας από την Γερμανική Δημοκρατία. Είναι πιστοποιημένα με ISO και πληρούν τις συνθήκες CE. Διακρίνονται για την κορυφαία ευαισθησία τους (ποσοστό 97,6%) και την απόλυτη αξιοπιστία τους στα θετικά κρούσματα (ποσοστό 100%).

Προσφέρονται σε συσκευασίες των 25 τεστ.

Τα Rapid test της ARATOS MEDICA, έχουν ήδη κριθεί ως ιδιαιτέρως χρήσιμα για τον έλεγχο της επιδημιολογικής πορείας από:

-Δήμους (Άργους Μυκηνών, Ναυπλιέων, Πύργου Ηλείας, Νέας Σμύρνης Αττικής, κ.α.)

-Συλλόγους Γονέων και Σχολικές Επιτροπές, για τον έλεγχο των καθαριστριών των σχολικών μονάδων.

-Δημοτικούς Οργανισμούς, Εταιρείες και Προγράμματα, όπως: Βοήθεια στο Σπίτι (Έλεγχος των εργαζομένων). Ταμειακοί υπάλληλοι ΔΕΥΑ. Εργαζόμενους σε Πολιτιστικούς Οργανισμούς με επαφές με φορείς κλπ.

-Σώματα Ασφαλείας. Έλεγχος στελεχών, κατόπιν προμήθειας και προσφοράς από τοπικούς επιχειρηματίες.

-Επιχειρήσεις έντασης απασχόλησης και έντασης επαφής, όπως Συσκευαστήρια, Super market, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, κλπ.

-Ο σημαντικός αριθμός Φαρμακείων και Μικροβιολογικών κέντρων, που έχουν ήδη προμηθευτεί και χρησιμοποιούν τα test αντισωμάτων της ARATOS MEDICA, με άριστα αποτελέσματα, έρχεται να επιβεβαιώσει την αξιοπιστία και την χρησιμότητα του προϊόντος.

 

Για την ARATOS MEDIKA

Dr Νίκος Μπογονικολός

 

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email[email protected]

Τηλ. 210 9400133