Γιάννης Λουλούδης
  • Νέος Αντιδήμαρχος ο Γ. Λουλούδης, Αντιπρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο ο Στ. Φιρινίδης και Πρόεδρος της Β’Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής ο Μ. Χριστοφυλλάκης

 

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εργασία… συν» ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Θέμης Ζεκερίδης αναφέρει πως στη διοίκηση του Δήμου Δοξάτου θα προστεθούν πρόσωπα από την παράταξη της κ. Κυριακής Παπαζώτου, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

Παρθένα Χοροζίδου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτός ο μίνι «ανασχηματισμός» στο σχήμα Διοίκησης του Δήμου Δοξάτου θα περιλαμβάνει την αξιοποίηση τριών νέων προσώπων από την παράταξη της κ. Παπαζώτου («συνΕργάζομαι»), καθώς και την αναβάθμιση ενός προσώπου από την παράταξη του Δημάρχου κ. Ζεκερίδη («Πρωτοποριακός Ενωτικός Συνδυασμός»).

Στάθης Φιρινίδης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, καθήκοντα Αντιδημάρχου θα αναλάβει ο κ. Γιάννης Λουλούδης, από την παράταξη της κ. Παπαζώτου. Στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Δοξάτου θα αναβαθμιστεί η κ. Παρθένα Χορόζογλου, από την παράταξη του κ. Ζεκερίδη, η οποία από Αντιπρόεδρος θα αναλάβει τα καθήκοντα του Προέδρου. Νέος Αντιπρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο θα είναι ο κ. Στάθης Φιρινίδης από την παράταξη της κ. Παπαζώτου.

Τέλος, ο κ. Μίλτος Χριστοφυλλάκης θα αναλάβει καθήκοντα Προέδρου στη Β’Βαθμια Σχολική Επιτροπή.

Μίλτος Χριστοφυλλάκης

Με αυτό το σχήμα θα πορευθεί η Διοίκηση του Δήμου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς τον προσεχή Οκτώβριο αναμένεται να υπάρξει εκτενέστερος «ανασχηματισμός», με αλλαγές αρμοδιοτήτων στους Αντιδημάρχους.