Η ανάρτηση στο Instagram της Άνιστον προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στα εκατομμύρια των φαν της σειράς – Πριν ένα μήνα οι πρωταγωνιστές είχαν αναρτήσει και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Είναι επίσημο πλέον καθώς η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά μέσα από την πλατφόρμα της HBO. Η πρεμιέρα του νέου επεισοδίου θα γίνει στις 27 Μαΐου.

Οι πρωταγωνιστές, βέβαια, έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με τους θαυμαστές της σειράς, καθώς επιστρέφουν στο στούντιο Stage 24, που τους φιλοξενούσε τόσα χρόνια και δεν κάνουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν. Την ημερομηνία της πρεμιέρας αποκάλυψε μέσω Instagram η Τζένιφερ Άνιστον.

Friends: The Reunion | Official Teaser | HBO Max
Μάλιστα πριν έναν μήνα οι Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross) επιστρέφουν μετά από 17 χρόνια και μοιράστηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα με το κοινό τους.

Σύμφωνα με το BBC, συμμετείχε ζωντανό κοινό, αλλά επρόκειτο για ένα αρκετά περιορισμένο αριθμό ατόμων, λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.

Το σετ ανανεώθηκε και βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του στούνιο, προκειμένου να ακολουθεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά της Covid-19. Ακόμα, περιλαμβάνει το εμβληματικό σιντριβάνι νερού, που έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται στην αρχή κάθε επεισοδίου της σειράς.

Πηγή: protothema.gr