Στο ιστολόγιο του Δραμινού Δικηγόρου και Λέκτορα της Νομικής στο Πανεπιστήμιο UNIC της Λευκωσίας κ. Γρηγόρη Μιχαηλίδη,  πολύ γνωστό δικηγόρο στην περιοχή μας και γενικότερα στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, αναρτήθηκε μια ευχάριστη είδηση με σοβαρή επαγγελματική και όχι μόνο, προοπτική για το μέλλον.

Συνεργασία με τον νομικό κ Δημήτρη Γκολέμη, έναν εξαιρετικό επιστήμονα, καταξιωμένο, όχι μόνο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη με ορίζοντα την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν πολίτες αλλά και διαιτησίες ποινικού, αστικού οικογενειακού καθώς και κάθε μορφής δικαίου, με δημόσιους οργανισμούς και φορείς.

Ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε καλό στο λειτούργημα της Νομικής επιστήμης με άμεση και ουσιαστική επιδίωξη δικαιοσύνης!!

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Αποφασίσαμε με τον Δημήτρη Γκολέμη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Τα δικηγορικά μας γραφεία σε Δράμα και Σέρρες, σε συνεργασία με την έδρα της δικηγορικής του εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, θα αποτελέσουν πρότυπο οργάνωσης και παροχής εξειδικευμένων νομικών και δικηγορικών υπηρεσιών υψηλοτάτου επιπέδου σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, τουλάχιστον. Καινοτομία και πρωτοπορία το μέλημά μας. Η ισχύς εν τη ενώσει.
Ο Δημήτρης είναι συνάδελφος και φίλος. Μιλούμε την ίδια γλώσσα επαγγελματικά και επιστημονικά. Το σκεφτόμασταν καιρό, το σχεδιάσαμε και το υλοποιήσαμε.