Συγχαρητήρια επιστολή προς τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές του Νομού Δράμας, κ.κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, Θεόφιλο Ξανθόπουλο και Αναστάσιο Νικολαΐδη, απέστειλε ο Σύνδεσμος των Εν Αθήναις Δραμινών «Η Αγία Βαρβάρα».

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμοι κύριοι Κυριαζίδη Δημήτρη, Ξανθόπουλε Θεόφιλε και Νικολαΐδη Αναστάσιε,

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Εν Αθήναις Δραμινών η Αγία Βαρβάρα, θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή ως Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην άσκηση του κοινοβουλευτικού σας έργου και μια γόνιμη και παραγωγική θητεία.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταποκριθείτε στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, με συνέπεια και υπευθυνότητα, δίνοντας λύσεις στα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Ευχόμαστε σε εσάς και στους συνεργάτες σας καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα, καθώς επίσης μια εποικοδομητική και δημιουργική θητεία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία που στοχεύει στη δυναμική διεκδίκηση όσων αξίζουν στον Νομό μας και στους πολίτες του.

Συγχρόνως συγχαίρουμε όλους τους υποψηφίους, κάθε κόμματος, που αγωνίστηκαν για την εκλογή τους με ήθος και εντιμότητα. Στην κοινή μας προσπάθεια για την ανάδειξη της Δράμας μας, δεν περισσεύει κανείς.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Τσακίρης

Ο Γενικός Γραμματέας

Αντώνιος Ψαρουδάκης