Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε την Τετάρτη 16/10 το πρωί ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. κ. Λευτέρης Καλλινικίδης.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.ΤΑ ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την αναβάθμιση του ρόλου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δράμας την αξιοποίηση και προβολή του Ενυδρείου Μυλοπόταμου, τους στόχους που θέτει για την αμέσως επόμενη χρονική περίοδο αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό της επιχείρησης προκειμένου να εμπλουτιστεί και να αναβαθμιστεί ο εκ του καταστατικού της κοινωνικός, πολιτισμικός και τουριστικός της ρόλος.

Ο κ. Καλλινικίδης ανάλυσε λεπτομερώς τον σχεδιασμό για την διοργάνωση της φετινής Ονειρούπολης σε ότι αφορά τον προσανατολισμό και την ένταξη νέων δράσεων στο φετινό πρόγραμμα αλλά και την επιλογή της νέας Διοίκησης να θέσει ως προτεραιότητα την εξωστρέφεια της εκδήλωσης και την συστηματική προβολή της στο εξωτερικό προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. για την πρόθεσή του να τον ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και για τους στόχους που θέτει για την αναβάθμιση του ρόλου της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.ΤΑ., την αξιοποίηση του Ενυδρείου Μυλοπόταμου αλλά και τον σχεδιασμό και τους στόχους της φετινής Ονειρούπολης, αναφέροντας τα εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. σου εύχομαι κατά αρχήν επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα. Γνωρίζω πολύ καλά την Δημοτική Κοινωφελή μας Επιχείρηση και την προσφορά της στον τόπο καθώς έχω διατελέσει για σχεδόν 7 χρόνια Αντιπρόεδρός της. Ως γέννημα – θρέμμα του Μυλοπόταμου αλλά και ως πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας ξέρω εν τη γεννήσει τους τα θέματα που ανέκυψαν με την λειτουργία του Ενυδρείου η οποία είχε ατονήσει και είμαι στη διάθεσή σου από την θεσμική μου θέση για να συνδράμω στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Σε ότι αφορά στην Ονειρούπολη, η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. δια της Αντιπεριφέρειας Δράμας θα σταθεί αρωγός και συμπαράστασης στην εκδήλωση και θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο την προσπάθεια που κάνετε».