Σε ανακοίνωση του Δήμου Παρανεστίου για τη συνάντηση του Δημάρχου κ. Αναστάσιου Καγιάογλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου αναφέρονται τα εξής:

Σε ένα καλό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου στο Δήμο μας.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι δημότες μας σε θέματα καθημερινότητας. Επίσης συζητήθηκε και η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Παρανεστίου με το πλούσιο φυσικό κάλος που διαθέτει.

Στη συνεχεία πραγματοποιήθηκε περιήγηση στον Δήμο Παρανεστίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Αναστάσιος ανέφερε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ για την νέα του θέση ως Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας και να του ευχηθώ καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, καθώς και τον κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου για την επανεκλογή του στη θέση του Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβούλου Α.Μ.Θ. Μέσα από μια αρμονική και δημιουργική συνεργασία θα δοθούν λύσεις που απασχολούν καιρό τον Δήμος μας. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε».