Συνάντηση με την Υποδιοικήτρια της 4ης Υ.ΠΕ. κα Ειρήνη Χατζοπούλου είχε ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου και σε αυτή συμμετείχε η Διευθύντρια κα Σκούρτου και υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Σε σχετική ανάρτηση ο κ. Καγιάογλου ανέφερε τα εξής:

«Σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Υποδιοικήτρια της 4ης Υ.ΠΕ. κα Ειρήνη Χατζοπούλου στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου. Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση με την κα Χατζοπούλου αλλά και την Διευθύντρια του Κ.Υ κα Σκούρτου, καθώς και του υγειονομικού προσωπικού, είχε ως σκοπό να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη λειτουργιά του αλλά και τις ανάγκες του ως προς τα υλικά αγαθά και την έλλειψη προσωπικού. Η κα Χατζοπούλου άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το Κ.Υ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα στον αγώνα που κάνει το Κ.Υ του Παρανεστίου ώστε να παραμείνει πλήρως λειτουργικό.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε στόχος μας είναι το Κ.Υ να παραμείνει σε λειτουργία 24ωρες το 24ωρο πλήρως στελεχωμένο με σύγχρονο εξοπλισμό για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των δημοτών μας καθώς και τον επισκεπτών. Η συνεργασία που είχαμε με την προηγούμενη διοίκηση του Κ.Υ αλλά και με την τωρινή είναι άριστη, αμφίδρομη έχοντας κοινό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την εύρυθμη λειτουργιά του Κ.Υ Παρανεστίου».