Με αφορμή χορηγία αθλητικού εξοπλισμού στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής

 

Γνωρίζεται ότι την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, στη Σχολή Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικού Διευθυντή ΒΛΑΧΟΥ Κωνσταντίνου, παρουσία στελεχών της Σχολής, ο οποίος υποδέχτηκε εγκάρδια τις αντιπροσωπείες των δύο Ενώσεων και συμμετείχε ενεργά, ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής περί Covid-19.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Α’ Αντιπρόεδρο ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο και τον Αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη. Εκ μέρους της Αθλητικής Ένωσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας και το μέλος του Δ.Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος, ως Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, παρέλαβε αθλητικό εξοπλισμό ο οποίος χορηγήθηκε με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ένωσης υπό τη μορφή δωρεάς και περιλάμβανε εμφανίσεις ανδρών και γυναικών ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης για τους αγώνες των παραγωγικών αστυνομικών σχολών, μπάλες των ανωτέρω αθλημάτων, καθώς και αλτήρες με βάρη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος συνεχάρη την πρωτοβουλία και εξήρε τη διαχρονική πολιτιστική, ανθρωπιστική και αθλητική δράση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Στη συνάντηση τέθηκαν οι βάσεις για την επέκταση της συνεργασίας των Ενώσεων με σκοπό την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την πραγματοποίηση κοινών φιλανθρωπικών δράσεων προς όφελος της κοινωνίας.

Στο τέλος της συνάντησης πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική ανταλλαγή αναμνηστικών εμβλημάτων.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Παπαθεμελής

Αστυνόμος Α’

Ο Γενικός Γραμματέας

Σταύρος Σακελλαρίδης

Υπαστυνόμος Α’