Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης υποδέχθηκε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Δράμας κ. Χρήστο Σταμπουλή, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ κ. Αναστάσιο Δραγουδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα της τοπικής κοινωνίας και τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής της Δράμας, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που προκύπτουν με το μεταναστευτικό-προσφυγικό, καθώς και στο ζήτημα της συνοριακής φύλαξης.

Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε η ανάγκη, οι δημόσιες υπηρεσίες, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, να συμπαραστέκονται αμέριστα στους πολίτες, ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο οικονομικής δυσπραγίας που αυτοί βιώνουν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι: «Σε αυτή τη δύσκολη πολιτική και οικονομική συγκυρία και ιδιαίτερα, σε ένα Νομό όπως αυτόν της Δράμας που αντιμετωπίζει οξυμένα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, οι τοπικές πολιτικές και αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους και συμβάλουν, αποτελεσματικά και με αγάπη για τον τόπο, στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών».