ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

Την Τρίτη 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Λιθηρόπουλου, με εκπροσώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλεϊ Γυναικών Δράμας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει του τουρνουά ανόδου στην Α2 Γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα από τις 16 έως τις 20 Μαΐου, με τη συμμετοχή των καλύτερων ομάδων από τις Ενώσεις της Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Μακρής Αντώνιος, Γενικός Αρχηγός της ομάδας, ο κ. Ηλιόπουλος Χρήστος, Τεχνικός Διευθυντής και ο κ. Κόσσου Σταύρος, έφορος της ομάδας, ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Λιθηρόπουλο για την πρόσκληση και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του ο κ. Λιθηρόπουλος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τόνισε πως με τη συμπεριφορά και τις δράσεις τους, δίνουν το παράδειγμα στις νεαρές αθλήτριες να εργάζονται με απλό αλλά μεθοδικό τρόπο για την ενδυνάμωση των διαπροσωπικών τους σχέσεων και την επίτευξη δημιουργικού ομαδικού κλίματος και αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος για την επιτυχία της ομάδας. Παράλληλα ζήτησε να μεταφέρουν στις νεαρές αθλήτριες, καθώς επίσης και στις οικογένειες αυτών, την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα τους και το θαυμασμό του για την έως τώρα επιτυχημένη πορεία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο τουρνουά.