Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό που προκάλεσε συναγερμό στις αρχές…

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αγία Παρασκευή, όταν άγνωστος άνδρας μπήκε με ρόπαλο στα χέρια μέσα στο κτήριο της ΕΡΤ και συνελήφθη λίγο αργότερα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

O άνδρας εισέβαλε με ένα κόκκινο όχημα στο προαύλιο της ΕΡΤ, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα. 

Στη συνέχεια, κρατώντας το ρόπαλο, πέρασε μέσα στο κτήριο και έφτασε μέχρι το χώρο της υποδοχής χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του in, ο άνδρας κατάφερε να φτάσει μέχρι και το λογιστήριο.

Στο μεταξύ όμως είχε κληθεί η αστυνομία και έσπευσαν στο ραδιομέγαρο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν.

Βίντεο – ντοκουμέντο από το σημείο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η ΕΡΤ. Στην εν λόγω ανακοίνωση, επιβεβαιώνεται το περιστατικό, ωστόσο δεν δίνονται περαιτέρω πληροφορίες.

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Πηγή: .in.gr