Η ΥΠΕΡ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ LOCKDOWN ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2021

· ΠΑΕ Δόξα: Κάναμε τα απαραίτητα για την αδειοδότηση

· Γ. Μαυρωτάς, Γ.Γ.Α.: Η πανδημία δεν επιτρέπει καμία δραστηριότητα

· Θ. Κολιτσιδάκης, προπονητής Δόξας: Η ψυχολογική στήριξη των παικτών η προτεραιότητά μου

 

Εποχές πολέμου ζει η περιοχή μας, αφού η επικράτηση της πανδημίας και οι απώλειες συνανθρώπων μας όλων των ηλικιών είναι η καθημερινότητα. Η περιοχή της Δράμας καταγράφει στατιστικά στοιχεία τέτοιου μεγέθους που την φέρνουν σε ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή. Είμαι μια κρίση που η ατομική ευθύνη είναι κοινωνική υποχρέωση.

 

Γ. Μαυρωτάς: Αναγκαίο να κοπεί ένα μεγάλο κομμάτι της αθλητικής δραστηριότητας

 

Για τη μη δράση στη Super League 2 έκανε δηλώσεις ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος ανέφερε τα εξής: Έχω μπει στα παπούτσια των παιδιών που είναι 8 μήνες σε απραξία, αλλά να μπούμε και στα παπούτσια των γιατρών στις Μ.Ε.Θ. Η αντοχή των νοσοκομείων απαιτεί να κοπεί ένα μεγάλο κομμάτι της αθλητικής δραστηριότητας. Αν είχε ξεκινήσει η Super League 2 μαζί με τη Super League 1, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

 

Θ. Κολιτσιδάκης: Ψυχολογικό κίνητρο στους παίκτες μου

 

Με δήλωσή του στην εφημερίδα μας, ο προπονητής της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης είπε ότι η πανδημία είναι γεγονός αρνητικό και ο ίδιος και το επιτελείο του δίνουν βαρύτητα στο ψυχολογικό κίνητρο των ποδοσφαιριστών μας. «Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, χωρίς ομαδική προπόνηση. Όλος ο μέχρι τώρα σχεδιασμός πήγε πίσω», πρόσθεσε ο κ. Κολιτσιδάκης.

 

ΠΑΕ Δόξα: Έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες

 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Δόξα ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε η ομάδα να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Ε.Ε.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει τους πολυπληθείς φίλους της ομάδος πως έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες σε κάθε επίπεδο και όπου απαιτείται από τον επικεφαλής νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Θεοχάρη Γρηγορίου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ηλία Χατζηελευθερίου για την τελική ευόδωση της χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα».