ΔΕΚΠΟΤΑ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου και του Προέδρου της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. κ. Γεωργίου Ψαρρά, συνάντηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και θεσμούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Δημάρχου να καταθέσουν στην Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., δι’ εγγράφου, τις εκδηλώσεις που προτίθενται να υλοποιήσουν το έτος 2018.

Εκ μέρους του κ. Δημάρχου ανακοινώθηκε ότι, οι εορταστικές εκδηλώσεις των «Ελευθερίων 2018», θα διαρκέσουν από 21 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, καθώς επίσης και ότι οι αιτήσεις για την συμμετοχή στα «Ελευθέρια 2018» των πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και θεσμών θα παραλαμβάνονται από τις 7 Μαΐου έως τις 20 Μαΐου από το γραφείο πολιτισμού της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.

Μετά από γόνιμο διάλογο αποφασίστηκαν επίσης τα εξής:

1) Κατά τη διάρκεια των «Ελευθερίων» δεν θα διοργανώνονται πέραν των 3 εκδηλώσεων ημερησίως,

2) Σε περίπτωση πιθανού ενδιαφέροντος για εκδήλωση πέραν του ενός συλλόγου για συγκεκριμένη μέρα, ώρα και χώρο, συστάθηκε τριμελής επιτροπή από Προέδρους τεσσάρων αντίστοιχων συλλόγων, η οποία με την συμμετοχή εκπροσώπου της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. θα επιλαμβάνεται την επίλυση ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Επίσης αποφασίστηκε ότι οι σύλλογοι, φορείς και θεσμοί κατά την κατάθεση των αιτήσεων τους, είτε δια ηλεκτρονικής μορφής είτε δια φυσικής παρουσίας, θα καταθέτουν και πρόταση για μια κοινή εκδήλωση όλων των συλλόγων ενταγμένη στα «Ελευθέρια 2018».

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.

Γεώργιος Ψαρράς