ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι την 13η Ιουνίου 2017 υπογράφηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης «Αυτοδιαχείριση» η οποία θα επιφέρει επιτέλους ηρεμία στον ταραγμένο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων.

Με τη συμφωνία αυτή, οι επιχειρήσεις-μέλη των Επιμελητηρίων που είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων θα καταβάλλουν κατά πολύ λιγότερα χρήματα, ενώ και οι δικαιούχοι δημιουργοί θα εισπράττουν περισσότερα από όσα όταν τον χώρο καταδυνάστευε η ΑΕΠΙ.

Το Επιμελητήριο Δράμας και ο Πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης συγχαίρουν τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανό Μωραϊτη, που ήταν ο Συντονιστής της ΚΕΕΕ για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και την επιτυχή έκβαση της.

Τα Επιμελητήρια της χώρας αποτελούν τον πυλώνα της επιχειρηματικότητας και αντλούν δύναμη μέσα από την υποστήριξη των μελών τους επιχειρήσεων. Ειδικότερα στο θέμα της αμαρτωλής ΑΕΠΙ, οι εξελίξεις δικαίωσαν πλήρως τα Επιμελητήρια και τις επιχειρήσεις μέλη μας.

 

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας