Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Κώστα, το νοσηλευτή του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, εξέδωσαν τόσο το νοσηλευτικό ίδρυμα όσο και το Σωματείο Εργαζομένων σε αυτό.

Στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου, η οποία υπογράφεται από τη Διοικήτρια κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, αναφέρονται τα εξής:

“Μετά από μία άνιση μάχη με τον αόρατο εχθρό, η οικογένεια του Νοσοκομείου Δράμας έχασε ακόμη έναν άνθρωπό της. Ο Κώστας έφυγε από κοντά μας γεμίζοντας θλίψη τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους οικείους του αγαπημένου μας συναδέλφου, για τον απρόσμενο και άδικο θάνατό του.

Θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Καλό ταξίδι Κώστα!”

Στην ανακοίνωσή του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Δράμας, η οποία υπογράφεται από τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Αναστασία Λαφτσίδου, αναφέρονται τα εξής:

“Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου και μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου Κώστα Πατσικάκη.

Καλό Ταξίδι Κώστα”