Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Δράμας του Κ.Κ.Ε. αναφέρονται τα εξής:

Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας του Κ.Κ.Ε. αποχαιρετά με ανείπωτο πόνο τη συντρόφισσα Ιωάννα Νικητοπούλου, εκπαιδευτικό, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Πάλεψε παλικαρίσια να ορθοποδήσει η ίδια, να μεγαλώσει και να στηρίξει τις λατρεμένες της κόρες μετά τον θάνατο του συντρόφου της στη ζωή.

Ατσαλώθηκε και πάλευε καθημερινά ως μέλος του Κόμματος, πιστή στα ιδανικά και τους σκοπούς του ενάντια στο άδικο, γιατί πολύ αγαπούσε τους ανθρώπους του μόχθου, πολύ αγαπούσε τη ζωή. Η συντρόφισσα Ιωάννα, παρά την εύθραυστη κατάσταση της υγείας της μέσα από τη δράση του Κόμματος αντλούσε δύναμη και ήταν πάντα παρούσα στους λαϊκούς αγώνες.

Στο κίνημα των εκπαιδευτικών και ως εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης στο ΣΕΠΕ Δράμας πάλευε με πάθος για τη δημόσια παιδεία, για την κατοχύρωση των μορφωτικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών.

Πρόσφερε με τη δράση της στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα και ως Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Δράμας, στη δύναμη της ΟΓΕ.

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης στις εκλογές του 2023.

Ξεχώριζε με την ευγένειά της, την υπομονή, την αγάπη της στον πολιτισμό. Ξεχώριζε με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα που ‘χε για τον καθένα. Θα ‘ναι πάντα ανάμεσά μας στο δρόμο του αγώνα! Θα ‘ναι πάντα στη σκέψη μας με το χαμόγελό της.

Συγκλονισμένοι εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις κόρες της και τους οικείους της.

Την αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη αύριο, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στον ναό Αγ. Γεωργίου στο Καλαμπάκι στις 10.30 π.μ.