Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Δράμας, για την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου, αναφέρονται τα εξής:

Ο Σύλλλογος Γυναικών Δράμας, μέλος της ΟΓΕ, τιμά την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί τις γυναίκες του μόχθου να δυναμώσουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική που μας καταδικάζει να ζούμε μια ζωή χωρίς δικαιώματα στην εργασία, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο, μέσα στην ενεργειακή φτώχεια και την ακρίβεια, που θυσιάζει τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας για να χρυσοπληρώνουμε τους νατοϊκούς εξοπλισμούς.

Τιμάμε αγωνιστικά την επέτειο του Πολυτεχνείου δίνοντας μαχητική απάντηση στην εμπλοκή της χώρας μας στα βρώμικα ιμπεριαλιστικά σχέδια, που υπηρετούν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετατρέποντας τη χώρα μας σε «σφηκοφωλιά» των αμερικανοΝΑΤΟικών συμφερόντων και σε στόχο αντιποίνων, εμπλέκοντας τη χώρα ολοένα και πιο βαθιά στον πόλεμο. Δεν έχουμε άλλη διέξοδο από την ανυποχώρητη πάλη μας για να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις στη χώρα μας που σκορπούν το θάνατο και την προσφυγιά, για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που αποτελεί προϋπόθεση για να ζήσουμε τη ζωή που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.

Τιμάμε το Πολυτεχνείο διεκδικώντας τη λαϊκή ευημερία που εχθρεύεται η ψευδεπίγραφη δημοκρατία, διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για μας και τα παιδιά μας. Συμμετέχουμε στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό μαζί με εργατικά σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2022 στις 6 μμ στην Κεντρική Πλατεία Δράμας.