Με αφορμή την πραγματοποίηση των ετήσιων τακτικών κρίσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έλαβαν χώρα το σαββατοκύριακο 13 & 14 Φεβρουαρίου 2021, ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Αντιστράτηγο ΣΚΟΥΜΑ Κων/νο για την παραμονή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος και στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και τη διατήρησή του στη θέση του ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.

Επιπρόσθετα, συγχαίρουμε τον Ταξίαρχο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη για την παραμονή στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου. Επίσης, συγχαίρουμε τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων κ. ΤΖΟΥΒΑΝΑ Ιωάννη για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου και την τοποθέτησή του ως Διοικητή πλέον της Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή ΒΛΑΧΟ Κων/νο για την αναβάθμισή του ως νέου Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε τον Διευθυντή Αστυνομίας Δράμας κ. ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο, τον Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης κ. ΓΙΩΡΗ Πασχάλη, τον Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξ/πολης κ. ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Χαράλαμπο, για τη διατήρησή τους ως Διευθυντών στις Διευθύνσεις τους.

Η απόφαση αυτή της Πολιτείας, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του προσφερόμενου έργου των ανώτατων και ανώτερων στελεχών που υπηρετούν στην ακριτική μας περιφέρεια, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τη διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και των συνόρων της χώρας μας.

Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, στεκούμενοι αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές σας.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Δραγουδάκης

Αστυν. Υποδιευθυντής

Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος Παπαθεμελής

Αστυνόμος Α’