Άμεσα κινήθηκε ο Δήμος Δράμας μετά από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εργασία… συν» σχετικά με την κατάσταση την οποία βρίσκονται τα σιντριβάνια σε κεντρικά σημεία της Δράμας (Άγαλμα της Νίκης στην Ανάπλαση, δημοτικός κήπος και Πλατεία Ελευθερίας). Μάλιστα, οι ενέργειες του Δήμου έγιναν πριν καν κυκλοφορήσει η έντυπη έκδοση της εφημερίδας και αρκούσε απλά η δημοσίευση του πρωτοσέλιδου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου στις 9.11 το πρωί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.ergasia-press.gr το πρωτοσέλιδο της αυριανής (Πέμπτη 12 Μαΐου) έκδοσης της εφημερίδας «Εργασία… συν» (Περισσότερα ΕΔΩ), το οποίο κοινοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγη ώρα αργότερα στο πρόγραμμα «Διαύγεια» αναρτήθηκαν από πλευράς Δήμου Δράμας αποφάσεις σχετικές με τη συντήρηση, τον καθαρισμό και των έλεγχο λειτουργίας των σιντριβανιών του Δήμου Δράμας.

Στις 11.33 αναρτήθηκε απόφαση του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου για την έγκριση της πολυετούς δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης ύψους συνολικού ποσού 19.957,80 ευρώ για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Εργασίες συντήρησης καθαρισμού και έλεγχος λειτουργίας των σιντριβανιών του Δήμου Δράμας». Το ποσό αφορά τα έτη 2022 και 2023.

Στις 14.48 αναρτήθηκε απόφαση ανάληψης υποχρέωσης με υπογραφή από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ανδρέα Χαραλαμπίδη, ως διατάκτη, για την έγκριση της δαπάνης «Εργασίες συντήρησης καθαρισμού και έλεγχος λειτουργίας των σιντριβανιών του Δήμου Δράμας».

Λίγη ώρα δηλαδή μετά από τη δημοσιοποίηση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Εργασία… συν», υπήρξε κινητοποίηση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δράμας για να δρομολογηθεί η επίλυση ενός σημαντικού ζητήματος, το οποίο αναδείχθηκε μέσα από ρεπορτάζ.

Η εφημερίδα «Εργασία… συν» και η ιστοσελίδα www.ergasia-press.gr ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Δήμου Δράμας για το γεγονός ότι αποτελούν φανατικούς αναγνώστες μας…