Λόγω έκτακτων αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη 14-12-2022 φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου αστυνομικών μεταξύ των ομάδων της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

Για τον σκοπό αυτό συνεχίζουμε καθημερινά τη συγκέντρωση τροφίμων σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Ν. Δράμας, με τα παρακάτω είδη: Ζυμαρικά, Όσπρια, Ρύζι, Ελαιόλαδο, Αραβοσιτέλαιο, Γάλα μακράς διάρκειας, Χυμοί (ατομικοί & μεγάλοι), Μέλι, Μαρμελάδα, Μερέντα, Αλάτι, Ζάχαρη, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας, Πουρές πατάτας, Κρουασάν, Μπισκότα, Δημητριακά, κλπ

Καλούμε πέραν των αστυνομικών και όλους τους πολίτες του Νομού Δράμας, να προσφέρουν μια τσάντα με τα πιο πάνω τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να αποδείξουμε έμπρακτα ως Δραμινή κοινωνία ότι «Όλοι Μαζί» μπορούμε να βοηθήσουμε άπορες οικογένειες και συνανθρώπους της διπλανής μας πόρτας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της I.P.A. Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιο, κιν. 6940272103.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκάρλιος Μηνάς

Η Γεν. Γραμματέας

Ευκαρπίδου Ευμορφίλη