Η ΔΡΑΜΙΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ

Την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, η οποία έφτασε σε μια ακόμη μεγάλη διάκριση σε διεθνές επίπεδο. Η Δραμινή αθλήτρια, εδώ και μια δεκαετία περίπου, πρωταγωνιστεί συνεχώς στη σκοποβολή, καταγράφοντας συνεχόμενες επιτυχίες και δικαίως περιλαμβάνεται στην ελίτ του αθλήματος.

Η Άννα Κορακάκη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν, επικράτησε στον τελικό της Γαλλίδας Καλίμ Γεντρζεγέφσκι με 16-14 και ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στο παλμαρέ της. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η 21χρονη Χριστίνα Μόσχη, από την Κατερίνη, η οποία κατέλαβε την 4η θέση, ενώ με την επίδοσή της έπιασε το όριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι.

Ήδη τη συμμετοχή της στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει εξασφαλίσει και η Άννα Κορακάκη. Μάλιστα, ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, είναι και ο προπονητής της Χριστίνας Μόσχη, ενώ η ίδια, σε δηλώσεις της, μετά τη μεγάλη της επιτυχία, ανέφερε πως θεωρεί την Άννα Κορακάκη οικογένειά της και για αυτό η χαρά της είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με το «αδερφάκι» της.