Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 τα ξωτικά της Ονειρούπολης συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας συνεχίζοντας το πρόγραμμα του promo tour το οποίο περιλαμβάνει περιοδείες σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας.

Πρώτη στάση η πλατεία Εύοσμου με τον Χιονούλη, τον Ταρανδούλη, τον Ονειρούλη και την πολική αρκούδα, να χορεύουν υπό τους ήχους των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που παιάνιζε η εξαιρετική Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας μοιράζοντας χαρά και τραβώντας σαν μαγνήτες μεγάλους και παιδιά που έσπευδαν να φωτογραφηθούν μαζί τους καταχειροκροτούμενοι σε κάθε παύση της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας.

Επόμενη στάση, η πλατεία Αριστοτέλους όπου ζωντάνεψε για ώρες η ατμόσφαιρα της Ονειρούπολης με εκατοντάδες περαστικούς και θαμώνες των γύρω καταστημάτων να γεμίζουν την πλατεία, να τραγουδούν, να χορεύουν και να φωτογραφίζονται με τα ξωτικά διαβάζοντας με ενδιαφέρον το διαφημιστικό έντυπο της Ονειρούπολης.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης που προσκλήθηκαν να καλύψουν δημοσιογραφικά το happening των ξωτικών και βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ η εκδήλωση μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από την τηλεοπτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha

Τελευταία στάση των ξωτικών και της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας το κέντρο πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στο Δήμο Παύλου Μελά όπου στις 18:00 ξεκίνησε σε μια κατάμεστη αίθουσα η επετειακή εκδήλωση για τα 10 Χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δραμινών & φίλων Νομού Θεσσαλονίκης «ΥΔΡΑΜΑ».

Η Φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Παντελή Κανδυλανάπτη, γοήτευσε τους παριστάμενους, ενώ η εμφάνιση – έκπληξη των ξωτικών στην αίθουσα αποτέλεσε την ζωντανή πρόσκληση προς όλους για να επισκεφτούν την φετινή Ονειρούπολη.