Τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του Ο.Κ.Α.Ν.Α. στην Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκε την Παρασκευή 26/03/2021, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιος Δημητριάδης. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Δημητριάδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με το Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Ρούφο και την ψυχίατρο της Μονάδας κα. Γεωργία Γκότση. Στο πλαίσιο των συζητήσεων, διαπιστώθηκαν η άψογη συνεργασία της Διοίκησης του Νοσοκομείου με τον Οργανισμό, καθώς και η απρόσκοπτη αρωγή της Διοίκησης και του Νοσοκομείου στην ομαλή λειτουργία της Μονάδας.Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού ευχαρίστησε τον Διοικητή κ. Ρούφο για την ουσιαστική συνδρομή του και την αναγνώριση του έργου της Μονάδας. 

Ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε με τα στελέχη της Μονάδας, η οποία είναι ενταγμένη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Τα στελέχη της Μονάδας, ενημέρωσαν τον Αντιπρόεδρο του ΟΚΑΝΑ για τη λειτουργία της ΜΟΘΕ. Στη συνάντηση έγινε αναφορά στην απουσία λίστας αναμονής εισαγωγών στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, αλλά και στην έμφαση που δίνεται στον πυλώνα της κοινωνικής επανένταξης. Τέλος, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχή αντιμετώπιση της Ηπατίτιδας C, μέσα από μια συστηματική διαδικασία διενέργειας anti-HCV ελέγχων στους ωφελούμενους της ΜΟΘΕ και άμεσης ένταξης των ωφελούμενων σε θεραπευτική αγωγή σε συνεργασία με το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.