ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΧΑΡΑΣ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Επίσκεψη στη Δράμα θα πραγματοποιήσουν ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην Πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στις 18.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου της κ. Χαράς Κεφαλίδου. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης. Θα ακολουθήσει πολιτική εκδήλωση με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος» διοργανώνεται από τις εκδόσεις Πατάκη και τον Κύκλο Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση. Ομιλητές θα είναι ο κ. Αντύπας Καρίπογλου, Δικηγόρος και ο κ. Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Λέκτορας Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC), Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Κοινοτικός Δικηγόρος Κύπρου. Η εισαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και ο συντονισμός αυτής, θα γίνουν από τον κ. Αναστάσιο Πούλιο, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.