Στη Δράμα αναμένεται να παραβρεθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 109η επέτειο απελευθέρωσης της Δράμας.

Παράλληλα, η παρουσία του κ. Πέτσα στη Δράμα αναμένεται να συνδυαστεί και με παρουσία στην Ολομέλεια των Προέδρων των Περιφερειακών Συμβουλίων Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στη Δράμα, 2 Ιουλίου και 3 Ιουλίου στη Θάσο).

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πέτσας έχει επισκεφτεί ξανά τη Δράμα. Η πιο πρόσφατη επίσκεψη στις 12 Ιανουαρίου 2022, όταν και ανακοινώθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» σημαντικών έργων των Δήμων Δράμας και Δοξάτου με προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 15 εκ. ευρώ. Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών είχε επισκεφτεί τη Δράμα και στις 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2021, όταν στις εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της πόλης είχαν παραβρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.