Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 14/10/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας με μοναδικό θέμα την εκ του νόμου επιβαλλόμενη τροποποίηση του καταστατικού.

Αρχικά η Πρόεδρος του Σωματείου κα Μαρία Ζαχοπούλου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους τη Συνέλευση και σε μια σύντομη εισήγηση έθεσε στα μέλη την αναγκαιότητα τροποποίησης του καταστατικού.

Ακολούθως, ο δικηγόρος Δράμας κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου ανέλυσε διεξοδικά στα παριστάμενα μέλη τις αλλαγές του καταστατικού που επεξεργάστηκε μαζί το Δ.Σ. κατ’ εφαρμογή των πρόσφατων νόμων που θέσπισε η Πολιτεία.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους:

– Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρης Γερακαράκος.

– Ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

– Ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιος Σταματάκης.

– Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτριος Καραγιαννόπουλος.

– Ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ. και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Λάμπρος Μητσικός.

Οι κ,κ. Γερακαράκος, Καραγιαννόπουλος και Μητσικός ενημέρωσαν διεξοδικά το σώμα και απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας, για συνταξιοδοτικά και εργασιακά θέματα αλλά και για τις δικαιούμενες παροχές από το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας.

Η τροποποίηση του καταστατικού εγκρίθηκε με 161 θετικές ψήφους και το Δ.Σ. θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες σχετικά με την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων στο Ειρηνοδικείο Δράμας.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που τίμησαν τη συνέλευση με την παρουσία τους, τα μέλη του Προεδρείου της συνέλευσης για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών αυτής και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την ομαλή διεξαγωγή της σχετικής ψηφοφορίας. Συνεχίζουμε δίπλα στο Συνάδελφο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας.