Σε ανακοίνωση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Την 20η Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του Σωματείου μας με τον Γ.Ε.Α.Β.Ε. Αντιστράτηγο κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Γεώργιο και τον ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. Υποστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη.

Στη συνάντηση που διεξήχθη στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή, ως εκπρόσωποί μας παρέστησαν, η Πρόεδρος ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, ο Γενικός Γραμματέας ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος και το μέλος του Δ.Σ. ΟΡΓΙΑΝΟΥ Λαμπρινή, οι οποίοι παρέθεσαν το εύρος των ζητημάτων που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α. Δράμας και κατέθεσαν γραπτό υπόμνημα που τα περιγράφει διεξοδικά.

Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι αναλύθηκε το ζήτημα του τρόπου χρήσης της Διμοιρίας Υποστήριξης, τα προβλήματα που προκύπτουν από τα σχέδια αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών από την περιοχή του Έβρου προς τη Θεσσαλονίκη καθώς και τη δυνατότητα επαναξιολόγησης των μεθόδων αντιμετώπισης τους, τα προβληματα που ανακύπτουν κατά τη διαδικασία ακούσιας νοσηλείας ψυχικά ασθενών ατόμων σε συνδυασμό με την έλλειψη δεύτερου δημόσιου ψυχιάτρου στον Νομό μας, η ανάγκη προμήθειας νέων συμβατικών οχημάτων των Υπηρεσιών Ασφάλειας και λεωφορείου της Δ.Υ.

Στη σύσκεψη τονίζεται ότι παρέστησαν και άλλοι εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων ενώσεων αστυνομικών της Περιφέρειάς μας οι οποίοι ανέλυσαν από την πλευρά τους τα επιμέρους θέματα ώστε να δοθεί στη φυσική ηγεσία του Σώματος ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί.

Θα ήταν χρήσιμο να αναφέρουμε ότι οι απόψεις μας ακούστηκαν με μεγάλη προσοχή και υπήρξε δέσμευση από την πλευρά τους προς την κατεύθυνση λύσης στο μέτρο του δυνατού στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος