Σε δωρεά 9 τηλεοράσεων προς το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι νέες συσκευές θα κρατούν συντροφιά στους νεφροπαθείς κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας της αιμοκάθαρσης.

Σε σχετική ανάρτηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Μας ρώτησαν, απαντήσαμε, ανταποκρίθηκαν, αποκαταστάθηκε.

Η Διοικήτρια και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Δράμας αισθάνονται ευγνωμοσύνη για την δωρεά εννιά (9) τηλεοράσεων (με τα παρελκόμενα για την λειτουργία τους) που από τούδε και στο εξής θα κρατούν συντροφιά στους νεφροπαθείς – αιμοκαθαιρόμενους της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου.

Πολλές οι ώρες που είναι υποχρεωμένοι να είναι ακινητοποιημένοι, πονεμένοι και μόνοι και η θέαση προγράμματος – εκπομπής της επιλογής τους προφανώς και συμβάλλει στο να περνά όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα ο χρόνος.

Ευαισθητοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος προσέτρεξε και έδωσε λύση σε πάγιο αίτημα του Συλλόγου Νεφροπαθών Δράμας, που «μοιράζονταν» τη θέαση από τις τέσσερεις (4) υπάρχουσες συσκευές και αποκατέστησε τη δυνατότητα προσωπικής επιλογής θέασης.

Πρωτοβουλία σαν κι αυτή συμβάλλει στην τόσο ευαίσθητη – ειδικά στις μέρες που διανύουμε – ψυχική υγεία των ασθενών μας, της πρέπουν εκτίμησης και συμπληρώνουν το παζλ της αναβάθμισης σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με τις νέας τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένες κλίνες και τραπεζίδια.

Συνεχίζουμε!