Τελέστηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, σε κλίμα συγκίνησης, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μικροχωρίου, το ετήσιο μνημόσυνο του Αντιδημάρχου του Δήμου Δράμας Χρήστου Κυριακίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 38 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022, σε τροχαίο δυστύχημα.

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, ενώ συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στη διοίκηση του Δήμου Δράμας, παρέστησαν στον Ιερό Ναό του Μικροχωρίου, τιμώντας με την παρουσία τους τη μνήμη του Χρήστου Κυριακίδη.

Σε σχετική ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ανέφερε τα εξής: «Ετήσιο Μνημόσυνο για τον Χρήστο Κυριακίδη, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μικροχωρίου. Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Χρήστο, τον φίλο και συνεργάτη μου… Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, στάθηκε ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα. Χρήστο, ήταν τιμή και ευλογία να σε γνωρίσω. Ήσουν πραγματικά μοναδικός. Καλό Παράδεισο».

Υπενθυμίζεται πως το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Χρήστος Κυριακίδης είχε σημειωθεί πριν ένα χρόνο περίπου στον νότιο περιφερειακό της Δράμας, ο οποίος συνδέει τον Ξηροπόταμο με το Μικροχώρι, όταν το όχημα που οδηγούσε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.