ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

 

  • 15 Χρόνια Ονειρούπολη Δράμας

 

Έπειτα από 15 χρόνια λειτουργίας η Ονειρούπολη αξιοποιώντας το ισχυρότερο brand name της Ελλάδας στον τομέα των θεματικών πάρκων, την τεράστια εμπειρία από την πολυετή λειτουργία της και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός οργανωμένου σχεδίου, δημιουργεί συνθήκες για τη δημιουργία της κορυφαίας εκδήλωσης με τεράστια επισκεψιμότητα.

Ο Δήμος Δράμας απαντά στη μεγάλη «πρόκληση» για ανανέωση των χριστουγεννιάτικων πάρκων και σχεδιάζει στην καρδιά της πόλης ένα απόλυτα ανανεωμένο και παραμυθένιο Θεματικό Πάρκο, καθιστώντας αναμφισβήτητα τη Δράμα κορυφαίο ελληνικό προορισμό για όλο το εορταστικό διάστημα.

Οι «δομικές» φετινές αλλαγές της, καθιστούν τη Δράμα αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και την Ονειρούπολη κορυφαία, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα. Η Ονειρούπολη με εξωστρέφεια πλέον, αποκτά και τη θέση της ανάμεσα στα κορυφαία θεματικά πάρκα της Ευρώπης, στους χώρους του δημοτικού κήπου της Δράμας και της κεντρικής πλατείας.

Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδος υπόσχεται κα πάλι στους επισκέπτες του ξεχωριστές καλλιτεχνικές στιγμές!

Εάν είστε Σύλλογος, μέλος μπάντας, χορωδίας, συγγραφέας ή ομάδα που θέλετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στην Ονειρούπολη στείλτε μας την καλλιτεχνική παρουσίαση σας για να συμπεριληφθεί στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της κορυφαίας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης κα ελάτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στην πιο φιλόξενη σκηνή!

Στις προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει αναλυτικά να περιγράφονται: το είδος της εκδήλωσης, το σύνολο των εμπλεκομένων ατόμων, προτεινόμενες ημερομηνίες, οι ηλικίες στις οποίες απευθύνονται και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται (πχ. ήχος, φως, μικρόφωνα κτλ).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ορίζεται από: 17 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη έως και 31 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη.

Πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Ονειρούπολης Δήμου Δράμας στο παλιό Δημαρχείο (Πλατεία Ελευθερίας, παλιό Δημαρχείο, 2ος ορ.) για την προμήθεια του εντύπου της αίτησης ή για περαιτέρω πληροφορίες.

Τηλ. επικ. 25210.70097

e-mail: [email protected]

Web: www.oneiroupoli-dramas.gr (συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης)

«Με σεβασμό απέναντι στην αθωότητα κάθε παιδικής ψυχής σχεδιάζουμε το ομορφότερο και πιο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας»