Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Project για τη Δράμα» αναφέρονται τα εξής:

Στις 18 και 19 Ιουνίου 2022 διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου για παιδιά κάτω των 18 ετών.

Πολλοί Δραμινοί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν και τίμησαν επάξια με την προσπάθειά τους και τις επιδόσεις τους, τη Δράμα, τους Συλλόγους τους και τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα από τον ΑΟΔ συμμετείχαν οι αθλητές Δημητριάδου, Κεραμιδάς, Κότσι, Λαζαρίδης, Μωυσή, Στοϊμένου.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Δοξάτου συμμετείχαν οι αθλητές Κουρσιούμη, Μπλιού, Μολλά, Τοπαρλάκης, Χατζημιχαήλ, Χειμωνάκη.

Από τον σύλλογο Πολυνίκη συμμετείχαν οι αθλητές Γκαρμπούνης, Γλάβα, Μάρκου, Σιουμάνη, Τσοκακτσίδου.

Από τον ΣΚΑΔ συμμετείχαν οι Βαμβακίδης, Γρηγοριάδης, Καρυπίδης, Λαζαρίδης και Φούκας.

Όλοι οι ανωτέρω αθλητές, ύστερα από μια πολύμηνη προετοιμασία και κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, αγωνίστηκαν σε ένα στάδιο, το οποίο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το Δημοτικό (Εθνικό) Στάδιο της πόλης μας από άποψη υποδομών. Δυστυχώς ο Δήμος Δράμας δεν μπορεί να παράσχει ένα στάδιο σύγχρονο, ασφαλές και διαχρονικό, ώστε οι αθλητές μας να απολαμβάνουν την αυτονόητη για άλλους Δήμους δυνατότητα προετοιμασίας για συμμετοχή σε εθνικής εμβέλειας αθλητικούς διαγωνισμούς.

Μοναδικοί σύμμαχοι στην προσπάθεια των αθλητών αυτών, είναι οι προπονητές τους και οι οικογένειές τους, που με πείσμα και κόντρα σε κάθε αντιξοότητα και έλλειψη υποδομών, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τη ψυχή τους. Όλοι οι αθλητές, παρά το εξοντωτικό τους πρόγραμμα σε σχολείο και σε φροντιστήρια, κατάφεραν να αφιερώσουν πολύ χρόνο για την προπόνηση και την προετοιμασία τους, συνεπώς είναι ήδη νικητές για την τεράστια προσπάθειά τους.

Δυστυχώς, την προσπάθεια αυτή η Δημοτική Αρχή του κ. Μαμσάκου δεν την έχει αντιληφθεί ή δεν την ενδιαφέρει να το κάνει. Προφανώς για την παράταξη του κ. Μαμσάκου είναι αδιάφορο αν οι αθλητές αυτοί προετοιμάστηκαν για Πανελλήνιας εμβέλειας αγώνες, δίχως καν να μπορούν να προπονηθούν σε ταρτάν στο εθνικό στάδιο, αφού αυτό δεν υπάρχει και έχει αποξηλωθεί εδώ και μήνες.

Οι αθλητές αυτοί δεν απογοητεύτηκαν που η Δημοτική Αρχή τους εγκατέλειψε στο έλεος του Θεού (μιας και τον επικαλείται συνέχεια ο Δήμαρχος) και έδιναν καθημερινά το παρόν στην προπόνηση που γινόταν στα πλακάκια και στην άσφαλτο, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την ίδια την υγεία τους.

Η παράταξη Project Για τη Δράμα συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για την προσπάθειά τους, όπως επίσης και τις οικογένειες των αθλητών που καλούνται καθημερινά να υπερπηδήσουν χιλιάδες εμπόδια, έστω και εκτός στίβου.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!!!